Company Name
Hem
Om oss
Båtimport
Int. transporter
FAQ
Kontakta oss
 
 
30.05.2008
Här kommer vi fortlöpande att lägga in nyheter, information o.dyl. Det kan tex vara väntetider på transporter, nya regler och lagar m.m.

 
 
Worldwide
Welcome


MiTrans erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på transport av båtar

Vår importservice är allomfattande och skräddarsydd. Vi kan hjälpa till med allt vare sig det gäller en helhetslösning eller någonting så enkelt som att hjälpa till med att boka en plats på oceanfraktaren.

Att hitta rätt båt till rätt pris är inte lätt trots det stora utbud som finns i dess hemland USA. Dessutom finns det ett antal fallgropar som försvårar det ännu mer. För att underlätta båtimporten har vi arbetat fram ett flertal kontakter i USA med parter såsom fraktbolag, kontrollorgan etc. som kommer ifråga när det är tal om att importera en båt.

Allt detta tillsammans har gjort att vi har ett effektivt kontaktnät att tillgå och som i slutändan gör båtimporten trygg och säker för dig som går i båtimporttankar.

Det är många gånger svårt att få en vettig översikt av alla kostnader när man importerar en båt. Vi försöker göra det lättare för dig med vår kalkyl där du kan se vad allt kommer att kosta..

I vår kalkyl kan du se hur mycket det kommer att kosta att ta hem din båt från östkusten i USA.. Tänk på att kalkylen är "dagsfärsk". Både valutor och rater (fraktkostnader) kan komma att förändras.

Båtimport-kalkyl

Läs även våra frågor/svar om båtimport.

FAQ-Båtimport


Copyright © MiTrans AB